Flipboard: staňte sa redaktorom vlastného časopisu

Flipboard: staňte sa redaktorom vlastného časopisu

Ak dávate pri čítaní prednosť časopisom pre knihami, Flipboard je šikovná mobilná aplikácia, ktorá si vás úplne získa – nielen svojím vzhľadom, ale hlavne jednoduchosťou používania. Vytvorte si konto a aplikácia premení váš mobil alebo tablet na elegantný digitálny časopis s neustále aktualizovaným obsahom.

Vyberte si témy, ktoré vás zaujímajú
Správy, šport, cestovanie, či bytová architektúra – Flipboard má naozaj, čo ponúknuť. Stačí si vybrať, čo vás zaujíma a okamžite sa môžete zahĺbiť do pútavého článku alebo videa. Nechýbajú ani známe mená ako CNN, National Geographic, Vanity Fair či Vogue, ktoré sprístupňujú svoje príspevky väčšinou zadarmo. A to ešte zďaleka nie je všetko.

Zostavte si vlastný časopis
Radi cestujete a chcete získať čo najviac informácií o vysnívanej destinácii? Alebo hľadáte atraktívnu formu pre svoju zbierku obľúbených receptov? Vytvorte si z nich vlastný časopis. Je to naozaj jednoduché, a dokonca i zábavné. Ak vás niektorý článok zaujme, jednoducho klepnite na tlačidlo [+]. Aplikácia ho uloží do vami založeného časopisu, ktorý budete mať kedykoľvek k dispozícii – môžete v ňom listovať, čítať si, dopĺňať ho. Flipboard vytvoril aplikáciu aj pre prehliadač vášho stolového počítača, a tak môžete pridávať zaujímavé príspevky priamo z internetu.

Buďte sociálni, buďte interaktívni
Do aplikácie môžete pridávať aj vlastný obsah z obľúbenej sociálnej siete ako Facebook, Twitter, LinkedIn alebo Instagram. Príspevky viete komentovať, zdieľať, lajkovať. Podelili ste sa s priateľmi o zaujímavú fotografiu? Prekvapte ich a podeľte sa s nimi aj o vlastný časopis! Vyskúšajte si, aké je byť redaktorom. A ak toto všetko budete robiť v anglickom jazyku, bude pre vás učenie i kreatívnou zábavou.

Niečo pre inšpiráciu:

new_apps eating_healthy cars DIY_home

 

Aplikáciu si môžete stiahnuť z nasledovných linkov:

google_play apple_store

Páčil sa vám tento článok? Podeľte sa s ním s vašimi priateľmi.

2 komentáre

  1. Norbert Autor 8 apríla, 2014 (3:24 pm)

    Úžasný multi platformový agregátor správ pre mobil a ešte lepšie pre talet. Používam od rannej verzie takpovediac denne. Je možne si pridávať vlastné linky, vlastné zdroje správ, nielen ponúkané aplikáciou. Graficky prehľadné a užívateľsky jednoduché. Jedna z najlepších aplikácii čo som kedy skúšal ako zdroj informácií.

  2. -aga- Autor 10 apríla, 2014 (10:23 am)

    Flipboard sa opäť rozšíril o ďalšiu tlačovú agentúru. Od dnes si môžete čítať správy po anglicky aj od Deutsche Welle. http://flip.it/eDEqq

Rubriky